Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• някой приказвал глупости

Да оцапам малкот темата, като типичен спамер ама не можах да те изтърпя.Колегата много правилно е насочил към форумния сервиз, като нали това е основната идея във форума- доверието в колегите по градове и съдействие при нужда естествено със заплащане.Недей да говориш че някой ще бутне 100 лева на непознат, щото нито човека ще ги вземе (за да съдейства на продавача) нито е непознат а е много познат на всички в гр.Варна и не е изментал нито един човек до момента...ако в твоя район правите така или щом си го мислиш значи ти би направил така.

Съветвам колегата наистина да не приема глупостите в последния пост а да се запознае с темите за форумните сервизи по градове и тогава да говорим за подкупи и непознати.

Поздрави,
    Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
    Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
      Ами ако продавача предложи 100 за да е в перфектно здраве тази 147-ца....Ама ръсите глупости само,преглед с нолажен платеж от един непознат при друг та.....в друг град и т.н.
      по-голяма простотия не можа ли да измислиш, Иво да си заложи авторитета за 100 лева ? Аз съм правил така, когато намеря кола на 200 км от дома и не си струва разхода за огледа, или моля във форума за оглед или ако имам познат със сервиз , пращам колата там и толкова. Между другото винаги резултата е бил - не взимай тази кола !
      Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
      Peugeout 2.2 HDI 133+++
      Alfa 159 +++ next

Comment

• Мнения и дали случайно някой е гледалhttp://www.cars.bg/c798910
        Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
        New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
          разбери се с Пинифарина да му платиш с наложен платеж един преглед и продавача да я закара и за 30 лева ще знаеш всичко, което иначе ще гадаеш, колата е от Варна това имам предвид
          Е то и аз съм си във Варна,мисля наистина да я закарам Иво да я погледне

Comment

• Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщение
            Мнения и дали случайно някой е гледалhttp://www.cars.bg/c798910
            без мулти волан и е на 112 000 км ? Аз коли на толкова години и карани само до "аптеката" не гледам изобщо, търся на 240 000 ама истински
            Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
            Peugeout 2.2 HDI 133+++
            Alfa 159 +++ next

Comment

• Като търсех фиат на дъщерята най малко в 4 автосалона ме убеждаваха че са били на някакво бабка дето ходела да носи свещи на църквата или раздавала флаери.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Вкъщи имаме 307-ца от май 2006-та на 68к. Без да се знае историята на колата няма как да се разбере. Плюс това теорията, че 25к на година в Европа са малко, е точно толкова мит, колкото и "бабката пощальон". Друг е въпроса, че в БГ масово се докарват сцепвани от каране коли, купени за по 200€ от някоя морга. Това не значи, че не се намират и "хубави" екземпляри.

Comment

• Толкова ли много искам от една кола че не мога да си харесам Алфа 147 из сайтовете. Много постно нищо интересно.
                  Не мисля че искам много 4 врати , мултиволан , климатроник , запазен външен вид , след 2003г за около 4 хил . Нищо което да ми допадне особено около Стара Загора . Взема да си докарам 1 от Германия
                  Last edited by Rosenstz; d.m.y г., 22:04.

Comment

• За 4к няма да е стока.
                    Т.е. много искаш
                    ex - 147 16v multijet

Comment

• Моля за мнение

Здравей те колеги.Моля за вашето мнение относно малко 156-ци.Тъй като днес жената влезе в една канавка(меко казано),ще се наложи да търся кола.Но съм ограничен и от към финанси поради ремонти в къщи и за това искам вашето мнение.пак ще е 156-ца но фейс и ще е дизел тъй като за бензиновите чета не толкова добри отзиви.Та на въпроса.115 или 140 коньовата по-добре .И две обяви за които искам мнение.

пс.Питам само за 1.9 мотора.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=7368id

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=736hwn
                      Alfa Mito 1.4
                      156 2.0 155 ex
                      156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

• Да кажете нещо за тая бая ми е далеч ама http://www.cars.bg/c741020

Comment

• ми разликата е 40 лева в годишния данък. ако те интересува вървеж, то е ясно че повечето коне дават повече ускорение.
                          JTD 105+

Comment

• Сивата и черната е се едно да сравниш кон с магаре. Имат голяма разлика в екстрите. Ако е в добро техн състояние сивата е добро решение!
                            156 Sportwagon 02'

Comment

• Здравейте хора, можете ли да ми кажете мнението си за 147-те понеже обмислям да се сдобия с една? По конкретно за бензиновия двигател - дали е здрав, добър как е колата с ходовата част и всички други подробности. Ще Ви бъда благодарен ако споделите с мен. Благодаря!!

Comment

• И по-конкретно, кой бензинов двигател?
                                Trans penis mihi est!

Comment

Working...
                                X